Kras

All Inclusive Kras

Bij Kras kan u kiezen uit een breed aanbod reizen, groepsreizen en single reizen naar o.a. Turkije, Spanje, Griekenland, Malta, Portugal en Egypte. Van een knus appartement midden in de stad tot een luxe resort aan een prachtig strand! Van de populaire bestemmingen zoals Chersonissos, Bodrum, Kos-stad tot het nog bijna onontdekte Djerba, Ayia Napa en Kemer.

Verder biedt Kras ook all inclusives naar o.a. Griekenland, Turkije, Portugal, Spanje en Egypte  aan. Of vliegreizen met een reisduur variërend van 4 tot 23 dagen en vakanties met kindvriendelijke accommodaties. De zonvakanties van Kras.nl zijn altijd superscherp geprijsd! Ook kan je speciale Kras single reizen boeken waar je leuke mensen kan ontmoeten om samen een leuke reis te maken. Een all inclusive Kras is altijd goed verzorgd en betaalbaar.

Goedkope groepsreizen en single reizen.

Kras Reizen is onderdeel van Tui en gespecialiseerd in goedkope groepsreizen, rondreizen en single reizen. Wat de groepsreizen en single reizen betreft, heeft deze innoverende reisorganisatie een groot publiek aan zich gebonden. Met name alleenstaanden en alleenreizenden tussen de 40 en 70 jaar weten de weg naar Kras te vinden. Als je een goedkope groepsreis of groepsrondreis zoekt, is de kans dat je deze bij deze specialist in groepsrondreizen boekt, groot. De kwaliteit- en prijsverhouding is namelijk dik in orde. Kras organiseert niet alleen verre single groepsreizen maar ook dicht in de buurt. Je kunt zelfs een single weekend Nederland of België boeken.

All Inclusive reizen voor alleenstaanden.

Ook vrijgezellen en alleenreizenden kunnen prima bij Kras Reizen terecht. Als dochteronderneming van Tui heeft deze allround reisorganisatie zich met name gespecialiseerd in weekendje weg voor vrijgezellen. Ook dit is mogelijk op all inclusive basis. Dus inclusief hotel, eten en drinken. Vind hier je ideale vakantie voor alleenstaanden.

Al met al is dit de perfecte online reisaanbieder voor autoreizen, busreizen, cruises, fietsreizen, hotels, verre reizen, zonvakanties, wintersport en meer!

Leave a Reply