Cirkel

Cirkel, vakanties eenoudergezinnen.

Speciaal voor eenoudergezinnen of kinderen en hun ouders tussen de biedt Cirkel Vakanties compleet verzorgde vakanties aan vol actie & avontuur, gezelligheid en de beste begeleiding. Zo kan jij met jouw familie hier een geweldige tijd hebben, wat de gezinssamenstelling ook is. Eenoudergezinnen hebben het, financieel gezien, niet altijd breed. Daarom kan je als 1 ouder gezin ook een goedkope kampeer 1 ouder vakantie boeken of een vakantiehuisjes op een vakantiepark. Eenoudergezin vakanties zijn bedoeld voor 1 oudergezinnen met kinderen tot 18 jaar. Cirkel Vakanties heeft 1 ouder gezins vakanties in heel Europa maar de nadruk ligt op landen als Frankrijk, België, Italië en Luxemburg. Voor eenouder wintersport vakanties heeft Cirkel Reizen aanbod in Oostenrijk,

Begeleiding door activiteiten begeleiders.

De jeugdvakanties worden begeleid door ervaren en enthousiaste reisbegeleiders, die 24 uur per dag klaar staan voor jou en jouw kind. Deze reisleiders zijn gespecialiseerd in alleenstaande reizen. De reisbegeleiders zijn zelf ook nog jong en weten daarom precies wat kinderen leuk vinden. Het aanbod is zeer uitgebreid van actie tot relaxen op het strand! Het fijne van de georganiseerde activiteiten is dat je als single ouder de tijd krijg voor jezelf. Er worden door het Cirkel vakanties recreatie team dagelijks voor leuke bezigheden voor de kinderen gezorgd en zo kom je als alleenstaande papa of mama ook tot rust. Vakanties eenoudergezinnen zijn hier in goede handen.

Groepsreizen Singles.

Cirkel Vakanties is ook groot in groepsreizen singles. Of je nu een vrijgezel bent van 30, 40 of 50, de alleenstaande reizen van Cirkel zijn avontuurlijk, leuk en super gezellig. Omdat het belangrijk is dat je met je eigen leeftijdsgenoten op stap gaat, stelt deze alleenstaanden en 1 ouder gezin reisorganisatie groepen samen van ongeveer gelijke leeftijd. Een populaire groep is die van 35 tot 50 of 40 tot 55 jaar. Bij een single groepsreis van Cirkel Vakanties zal jij je nooit vervelen.

Goedkope eenouder vakantie als last minute boeken.

Als je het als eenoudergezin niet zo breed hebt, kan je het beste een last minute 1 ouder gezin vakantie boeken. Deze goedkope eenouder gezins vakanties zijn tot ongeveer 1 week voor vertrek verkrijgbaar. Er zijn ook regelmatig goedkope eenouder gezins vakanties bij Cirkel Vakanties verkrijgbaar, ook binnen Nederland of België. Inclusief een leuk activiteiten programma voor de kids natuurlijk.

Leave a Reply