Hotels de Charme

Hotels de Charme

Hotels de Charme.nl biedt romantische, landelijke en charmante hotels aan, verspreid over een groot deel van Europa. De website heeft de meest originele en authentieke hotels met karakter en sfeer op zowel bijzondere als moeilijk te vinden locaties.

Elk hotel is met zorg geselecteerd en heeft vriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, van eenvoudig tot luxe. Of je nu in een authentiek kasteel wilt overnachten of in een gezellige herberg, je kunt bij deze luxe hotel keten alle kanten op. Je kunt ook een arrangement met overnachting, ontbijt en diner nemen. In sommige van deze hotels kan je ook een all inclusive hotel arrangement boeken.

Weekendje met hond Ardennen boeken bij Hotels de Charme

Je vind deze luxe en comfortabele hotels ook in de Ardennen. Voor wie een weekendje met hond in de Ardennen wil boeken, zijn de Charme hotels misschien niet de beste optie. Een huisje huren in de Ardennen is wel perfect voor een vakantie of weekendje weg met de hond.  Ook particuliere huizenbezitters laten vaak toe dat er een hond mee komt.

Romantisch weekendje weg bij Hotels de Charme boeken.

Een romantisch weekendje weg met zijn twee? Wie een hotelarrangement voor 2 wil boeken en het liefst een romantisch hotel boekt, zit bij deze hotelketen goed.  Veel van de hotels liggen op bijzondere locaties en zijn ingericht voor mensen die wat romantiek in hun leven zoeken. Wat dacht je van een hotelkamer in een kasteel of landhuis?? ’s avonds een wijntje drinken bij de open haar of wandelen in het bos. Is dat niet romantisch?  Of je nu een romantisch hotel voor een weekendje weg in de Ardennen, Frankrijk, Duitsland of Italië zoekt, deze hotels met een bijzondere ligging en sfeer zijn zeker geschikt voor een romantisch weekendje met zijn twee. Tip: Zie ook de arrangementen van NH Hotels. Ook voor een mindervaliden vakantie met aangepast bed.

Leave a Reply