Eliza Was Here

Eliza Was Here.

Waar iedereen rechtsaf slaat, gaat Eliza linksaf. Ver weg van het massatoerisme, op zoek naar de leuke, onontdekte plekjes waar je altijd verblijft in de stijl van het land. Sfeervolle vakanties met verblijf in authentieke, kleinschalige en traditionele accommodaties, als je wilt zelfs inclusief vlucht en autohuur. Van een honeymoon in een slakkenhuisje, een sfeervolle vakantie op een klein en onaangetast eiland tot een schitterend gerestaureerd appartement. Of je nu een vakantie op een onbewoond eiland wil boeken of een reis naar de Noordpool wilt maken, bij Eliza was Here, is bijna alles mogelijk.

Weekendje met hond.

Als je een weekendje met hond wilt boeken, kan je ook bij deze bijzondere reisorganisatie terecht.

Voor een weekendje met hond op de Waddeneilanden bijvoorbeeld. Het is ontzettend leuk om met je hond een weekendje op Ameland, Texel of Schiermonnikoog door te brengen.  Zeker als je erin slaagt een vakantiehuisje met omheinde tuin te boeken.  Een vakantie met de hond vraagt een ander soort voorbereiding. Zeker als je met je hond naar het buitenland gaat. Verplichte inentingen horen bij dieren evenals een dierenpaspoort. Je kunt hier ook een last minute vakantiehuis met hond boeken.

Groot aanbod in Bijzondere Reizen.

Als vakantiespecialist kan Eliza was Here 200 verschillende reizen aanbieden naar plekjes waar je anders niet snel zou komen. Voor een rondreis Madagascar of Costa Rica bijvoorbeeld. Kijk snel op de website van Eliza was Here om je droomreis te boeken!

Leave a Reply