Belvilla

Belvilla.nl biedt in heel Europa 22.500 kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen aan. Bij Belvilla kun je voor elk mogelijke vakantie terecht, of je nou een huis zoekt voor een zomervakantie of je wintersport. Bij Belvilla vindt je het allemaal! Ook bieden zij huizen in vakantieparken en bungalows voor een weekendje weg aan. Of je nu een vakantiehuis voor 12 personen zoekt of een groepsaccommodatie voor 50 personen, Belvilla heeft het allemaal.

Belvilla biedt vakantiehuizen aan in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië en in Zwitserland aan. De website heeft een snelle en overzichtelijke zoekfunctie zodat jij snel een accommodatie kan vinden die je zoekt. Of je nou voor vrienden of familie een huis zoekt, bij deze aanbieder kan je zeker terecht! Hier vind je veel vakantiehuisjes van Belvilla en andere aanbieders.

Wintersport Chalet bij Belvilla boeken.

Belvilla is ook goed thuis in wintersport chalets en last minute skivakanties. Of je nu een 8 persoons wintersport chalet in Oostenrijk zoekt of een 2 persoons wintersport appartement in Winterberg, in iedere categorie wintersport accommodaties heeft Belvilla aanbod. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Tui of Sunweb biedt deze gerenommeerde reisorganisaties wintersport verblijven zonder skipas aan. Wel liggen de meeste appartementen, chalets en vakantiehuizen op korte afstand van de piste.

Vakantiehuizen voor gehandicapten

Wie gehandicapt is en op vakantie wil, kan ook zeker bij Belvilla terecht. Ze hebben een groot aanbod gehandicapten vakanties, te weten vakantiehuisje en groepsaccommodaties die volledig zijn aangepast voor mindervaliden.

Vakantiehuizen voor grote groepen.

Belvilla is tevens specialist in grote en luxe vakantiehuizen. In met name familieweekend accommodaties en vakantiehuizen met privé zwembad is Belvilla groot geworden. Hierbij komt dat je op meeste grote vakantiehuizen en groepsverblijven een vrijblijvende optie kunt nemen.
Je kunt bijvoorbeeld een optie nemen op een vakantiehuis België met binnenzwembad.

Optie is maximaal 48 uur geldig

Zo een optie is maximaal 48 uur geldig en anderen kunnen in deze periode de accommodatie niet reserveren. Het is één van de onderscheidende elementen van deze dochter van Leisure. Je kunt vakantiehuizen voor grote groepen in Nederland of de Ardennen boeken maar ook in Oostenrijk, Zwitserland en andere wintersportlanden zijn accommodaties voor vriendengroepen en familieweekenden te huur. Zie ook de vakantiehuizen van Landal GreenParks, ook daar vind je huisjes en bungalows voor grote groepen.

 

Leave a Reply