Landal GreenParks

Landal GreenParks is met 62 bungalowparken in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië een van de grootste aanbieders van bungalowvakanties in Europa. Ruim 40 van deze parken zijn gelegen op de mooiste plekjes van Nederland: op de waddeneilanden, aan de Zeeuwse kust, op de Veluwe en in Limburg.

Daarnaast beschikt Landal over 6 wintersportparken, gelegen in Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië en 6 campings in Nederland en Duitsland. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste begrippen voor de parken van Landal. Landal GreenParks hecht veel waarde aan de milieu en duurzaamheid. De nieuwe bungalowparken van Landal zijn zo mogelijk CO2 neutraal. Zo werd er in Reeuwijk ( Zuid-Holland ) een luxe villapark aan de Reeuwijkse Plassen gebouwd welke CO2 neutraal is en waarbij duurzame materialen werden gebruikt. Duurzaam toerisme is dus belangrijk voor Landal.

Een ouder vakanties bij Landal.

Landal richt zich met name op vakanties met kinderen.  Nieuw daarbij is dat er speciale arrangementen voor 1 ouder gezinnen zijn. In samenwerking met Cirkel Vakanties is er een een ouder vakantie programma opgezet. Hierbij kunnen eenoudergezinnen een bungalow of huisje huren in een gedeelte van het park waar ook andere alleenstaande ouders met hun kids te vinden zijn. De accommodaties worden door Landal verzorgd, de activiteiten rond de eenoudervakanties door Cirkel Vakanties. Landal GreenParks toont dus in meerdere opzichten haar positie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Bungalow met jacuzzi bij Landal huren.

Landal staat ook voor luxe vakanties. Niet alleen vind je op ieder Landal park een verwarmd zwembad en diverse wellness faciliteiten, je kunt bij deze grote keten ook een bungalow met jacuzzi huren. Of je nu een bungalow met jacuzzo op de Veluwe of een huisje met jacuzzi aan zee wilt huren, deze duurzame bungalowpark keten heeft ook voor wellness en duurzaamheid.

Plaats jouw beoordeling

Hoeveel sterren geef jij deze plek?

Related Listing

 • Aan Zee

  Aan Zee

  Vakantie Aan Zee. Aan Zee is dé verhuurder van villa's en vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. ...

  0 lees verder

 • Belvilla

  Belvilla

  Belvilla.nl biedt in heel Europa 22.500 kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen aan. Bij Belvilla ...

  0 lees verder

 • Center Parcs

  Center Parcs

  Center Parcs is marktleider op het gebied van tussendoor-vakanties binnen Europa. Center Pars ...

  0 lees verder

Doorgeven aan een vriend

Captcha Verification
captcha image

Stel een vraag

Captcha Verification
captcha image