Landal GreenParks

Landal GreenParks is met 62 bungalowparken in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië een van de grootste aanbieders van bungalowvakanties in Europa. Samen met CenterParcs zijn ze marktleider als het om vakantieparken midde in in de natuur gaat. Je vindt bij Landal ruim 40 van deze parken zijn gelegen op de mooiste plekjes van Nederland: op de waddeneilanden, aan de Zeeuwse kust, op de Veluwe en in Limburg. Landal heeft naast vriendenweekend accommodaties ook vakantieverblijven voor familie weekenden.

Ook campings in Nederland en Duitsland.

Daarnaast beschikt Landal over 6 wintersportparken, gelegen in Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië en 6 campings in Nederland en Duitsland. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste begrippen voor de parken van Landal. Landal GreenParks hecht veel waarde aan de milieu en duurzaamheid. De nieuwe bungalowparken van Landal zijn zo mogelijk CO2 neutraal. Zo werd er in Reeuwijk ( Zuid-Holland ) een luxe villapark aan de Reeuwijkse Plassen gebouwd welke CO2 neutraal is en waarbij duurzame materialen werden gebruikt. Duurzaam toerisme is dus belangrijk voor Landal.

Een ouder vakanties bij Landal.

Landal richt zich met name op vakanties met kinderen.  Nieuw daarbij is dat er speciale arrangementen voor 1 ouder gezinnen zijn. In samenwerking met Cirkel Vakanties is er een een ouder vakantie programma opgezet. Hierbij kunnen eenoudergezinnen een bungalow of huisje huren in een gedeelte van het park waar ook andere alleenstaande ouders met hun kids te vinden zijn. De accommodaties worden door Landal verzorgd, de activiteiten rond de eenoudervakanties door Cirkel Vakanties. Landal GreenParks toont dus in meerdere opzichten haar positie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Bungalow met jacuzzi bij Landal huren.

Landal staat ook voor luxe vakanties. Niet alleen vind je op ieder Landal park een verwarmd zwembad en diverse wellness faciliteiten, je kunt bij deze grote keten ook een bungalow met jacuzzi huren. Of je nu een bungalow met jacuzzi op de Veluwe of een huisje met jacuzzi aan zee wilt huren, deze duurzame bungalowpark keten heeft ook voor wellness en duurzaamheid.

Vakantiehuis 12 personen en 6 slaapkamers.

Indien je een vakantiewoning voor 12 personen met 6 slaapkamers zoekt, kan je ook bij deze bungalowpark specialist terecht. Ze verhuren ook familie bungalows voor 8, 10 en 12 peronen en er zijn enkele accommodaties met 5 of 6 slaapkamers beschikbaar. Vind hier een vakantiehuis voor 12 personen met 6 slaapkamers.

Leave a Reply