VillaXL

Grote vakantiehuizen huur je bij Villa XL.

VillaXL is een verhuurorganisatie van vakantiehuizen die zij uitsluitend via internet aanbiedt. VillaXL heeft een breed aanbod van luxe vakantiehuizen, villa’s, appartementen en chalets in België (Ardennen), Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Polen, Portugal, Brazilië, Griekenland, Turkije, Zweden en Ierland. Je kunt bij Villa XL ook een luxe villa met binnenzwembad huren of een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin.

Omdat de vakantiehuizen van VillaXL.com alleen online worden aangeboden is de klant altijd verzekerd van het meest actuele aanbod én de scherpste prijzen.De klant betaalt op factuur en er wordt dus niet om een creditcard betaling gevraagd. Met een overzichtelijke zoekfunctie kan je hier efficiënt en snel een geschikt huis vinden. Neem snel een kijkje en lees eventueel een ervaring voor de zekerheid.

Grote en luxe vakantiehuizen bij Villa XL huren.

De naam Villa XL zegt het al. Villa XL is niet alleen gespecialiseerd in luxe vakantiehuizen en villa’s maar ook in grote vakantiehuizen en luxe groepsaccommodaties.  Wil je bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis aan de Belgische Kust huren?? Villa XL heeft een breed aanbod grote vakantiehuizen aan de Belgische Kust. Of ben je op zoek naar een familieweekend accommodatie met privé zwembad, ook in deze categorie accommodaties is Villa XL groot.  Zelfs als je een familie weekend accommodatie met Turks Stoombad zoekt, ben je bij deze luxe villa specialist aan het juiste adres. Zelfs voor een familieweekend met 50 personen kan je bij Villa XL terecht.

Groot vakantiehuis Ardennen huren.

De Ardennen zijn een belangrijke bestemming voor familieweekend, vriendenuitjes en personeelsfeestjes. Er is met name veel vraag naar 12 persoons vakantiehuizen in de Ardennen.  Indien je een vakantiehuis 12 personen in de Ardennen wilt huren, kan je prima bij Villa XL terecht. Een ander manier om een 12 persoons chalet of vakantiehuis in de Ardennen te vinden, is de site vakantiehuis 12 personen te bezoeken.  Hier vind je duizenden vakantiehuizen, bungalows en villa’s voor 12 personen.  Ook voor een vakantiewoning Ardennen 12 personen met privé sauna.

Plaats jouw beoordeling

Hoeveel sterren geef jij deze plek?

Related Listing

 • Aan Zee

  Aan Zee

  Vakantie Aan Zee. Aan Zee is dé verhuurder van villa's en vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. ...

  0 lees verder

 • Belvilla

  Belvilla

  Belvilla.nl biedt in heel Europa 22.500 kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen aan. Bij Belvilla ...

  0 lees verder

 • Center Parcs

  Center Parcs

  Center Parcs is marktleider op het gebied van tussendoor-vakanties binnen Europa. Center Pars ...

  0 lees verder

Doorgeven aan een vriend

Captcha Verification
captcha image

Stel een vraag

Captcha Verification
captcha image