VillaXL

Grote vakantiehuizen huur je bij Villa XL.

VillaXL is een verhuurorganisatie van vakantiehuizen die zij uitsluitend via internet aanbiedt. VillaXL heeft een breed aanbod van luxe vakantiehuizen, villa’s, appartementen en chalets in België (Ardennen), Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Polen, Portugal, Brazilië, Griekenland, Turkije, Zweden en Ierland. Je kunt bij Villa XL ook een luxe villa met binnenzwembad huren of een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin.

Omdat de vakantiehuizen van VillaXL.com alleen online worden aangeboden is de klant altijd verzekerd van het meest actuele aanbod én de scherpste prijzen.De klant betaalt op factuur en er wordt dus niet om een creditcard betaling gevraagd. Met een overzichtelijke zoekfunctie kan je hier efficiënt en snel een geschikt huis vinden. Neem snel een kijkje en lees eventueel een ervaring voor de zekerheid.

Grote en luxe vakantiehuizen bij Villa XL huren.

De naam Villa XL zegt het al. Villa XL is niet alleen gespecialiseerd in luxe vakantiehuizen en villa’s maar ook in grote vakantiehuizen en luxe groepsaccommodaties.  Wil je bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis aan de Belgische Kust huren?? Villa XL heeft een breed aanbod grote vakantiehuizen aan de Belgische Kust. Of ben je op zoek naar een familieweekend accommodatie met privé zwembad, ook in deze categorie accommodaties is Villa XL groot.  Zelfs als je een familie weekend accommodatie met Turks Stoombad zoekt, ben je bij deze luxe villa specialist aan het juiste adres. Zelfs voor een familieweekend met 50 personen kan je bij Villa XL terecht.

Groot vakantiehuis Ardennen huren.

De Ardennen zijn een belangrijke bestemming voor familieweekend, vriendenuitjes en personeelsfeestjes. Er is met name veel vraag naar 12 persoons vakantiehuizen in de Ardennen.  Indien je een vakantiehuis 12 personen in de Ardennen wilt huren, kan je prima bij Villa XL terecht. Een ander manier om een 12 persoons chalet of vakantiehuis in de Ardennen te vinden, is de site vakantiehuis 12 personen te bezoeken.  Hier vind je duizenden vakantiehuizen, bungalows en villa’s voor 12 personen.  Ook voor een vakantiewoning Ardennen 12 personen met privé sauna.

Geld besparen op de huur groot vakantiehuis?

Grote vakantiehuizen zijn best duur. Wil je ook geld besparen op het boeken van een groot vakantiehuis? Lees dan onze tips om geld te besparen op het boeken van grote vakantiehuizen. Je kunt tot wel 800 euro besparen als je de prijzen van grote vakantiehuizen met elkaar vergelijkt en slim onderhandelt.

Leave a Reply