Vliegwinkel

Vliegwinkel.nl is een van de grootste online aanbieders van vliegtickets in Nederland. Hierdoor profiteert u van de voordeligste vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Bovendien kunt u aanvullende diensten boeken. Bijvoorbeeld een goede verzekering, luchthavenvervoer of uw parkeerplaats op Schiphol. Het zal in de toekomst misschien ook mogelijk worden een all inclusive groepsreis bij Vliegwinkel te boeken.

Hiernaast heeft u 100% zekerheid met de vliegticketgarantie. Heeft een luchtvaartmaatschappij problemen? Dan krijgt u uw geld terug. En wanneer u ergens anders een goedkoper ticket heeft gevonden, betaalt vliegwinkel.nl u het verschil terug. Ook kunt u samenreiskorting op uw reservering wanneer u met 4 of meer mensen gezamenlijk reist (hoogte van de fee is afhankelijk van de maatschappij).

Voordelige rondreis, last minute.

Bij Vliegwinkel.nl kan je ook een voordelige rondreis, last minute boeken. Uiteraard inclusief vliegtickets. Boek bijvoorbeeld een rondreis Portugal met vliegtickets en verblijf in een 3 of 4 sterren hotel.  Deze rondreis is ook inclusief transfers naar het hotel, vliegveld of excursie.

Tarieven vliegtickets met elkaar vergelijken.

Als je een goedkope vakantie of rondreis met vliegtuig wilt boeken, is het belangrijk de tarieven vliegtuigtickets met elkaar te vergelijken.  Zo kan je kiezen voor de goedkoopste airline en de beste voorwaarden. Bij deze vergelijker van goedkope vliegtickets kan je ook de prijzen van vliegtickets en hotels met elkaar vergelijken.  Door middels één boeking een hotel en vliegtickets te reserveren, bespaar je administratiekosten en zo wordt je last minute rondreis nog voordeliger. Ook handig als je een stedentrip boekt met overnachting.

Leave a Reply